Jaqueline Thijssen

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Wordt vrijwilliger

Mijn verhaal

Mijn naam is Jacqueline Thijssen en ik woon in Rotterdam met mijn dochter en zoon. Met heel veel plezier werk ik 3 dagen als secretaresse bij een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer- gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Sinds oktober 2015 ben ik ook met heel veel plezier vrijwilligster bij de Stichting Iancare4Parents.

Toen Mirelle in 2016 besloot te stoppen als bestuurslid en vrijwilligster ben ik gevraagd haar plaats in het bestuur als secretaris in te nemen. Mirelle en ik hebben elkaar leren kennen op de afdeling Oncologie in het Sophia waar haar zoon en mijn dochter werden behandeld. Toen Mirelle mij vroeg of ik ook gastvrouw wilde zijn samen met haar, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Als gastvrouw zorg ik voor verse en gezonde smoothies voor de ouders/verzorgers. Ook heb ik een luisterend oor als ouders willen vertellen over de meestal moeilijke en zorgelijke tijd die zij doormaken. Het geeft veel voldoening om deze verwenzorg te mogen geven. Vooral omdat ik als ervaringsdeskundige weet hoe zwaar het is om als ouder dagenlang bij je zieke kind te zijn zonder dat je iets voor je kind kunt doen dan er alleen voor haar of hem te zijn.

Het is heel mooi en ontroerend om te zien wat het doet met ouders/verzorgers die bij ons even een time-out krijgen. Hopelijk kunnen we dit werk nog heel lang blijven doen.

‘Het is heel mooi en ontroerend om te zien wat het doet met ouders/verzorgers die bij ons even een time-out krijgen.’

Jacqueline

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

2 + 4 =