Scarlett van Keerberghen

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Ik ben Scarlett woon in Krimpen aan den IJssel mama van Max en Thijs en partner van Michiel.
Dankbaar en trots dat ik mijn steentje kan bijdragen aan deze mooie stichting Ian Care 4 Parents. Ik verzorg samen met de andere dames de stoelmassages die zo hard nodig zijn om alle papa’s en mama’s een moment van ontspanning te bieden!

Ik heb mijn eigen praktijk Puur in alles waar ik begeleiding bied aan iedereen die op zoek ik naar een meer gezonde en andere manier van leven. Vooral voeding is mijn passie, waarbij ik het volste vertrouwen heb in de kracht van de natuur en de voeding die daar vandaan komt.
De hoofpeilers waarmee ik werk zijn Voeding, Beweging, Ontspanning en je Hormoonbalans. Ik werk daarom ook met mijn eigen schijf van 5.

Het voelt voor mij als een passie om mensen te helpen, zodat ook zij vol energie, fit en slank in het leven kunnen staan, maar nog belangrijker zich goed voelen.

Met mijn diploma’s als Vital Life Coach, Trainer Hormoonfactor, Coach Kindervoeding, Stoelmasseur en Ontspanningsmasseur mag ik me Vitaliteitscoach, Masseur en Voedingscoach noemen. Zelf zie ik me meer als begeleider die met jou je eigen maar wijze leefplan gaat invullen.

Uitgeleerd ben ik nooit sinds januari van dit jaar ben ik begonnen aan mijn opleiding Medische Basiskennis en ik heb er nog een aantal op mijn wensenlijstje staan.

Verder lees ik alles wat los en vast zit en haal ik dagelijks inspiratie uit boeken, van het internet en alles en iedereen om mij heen. Ook volg ik regelmatig cursussen.

Heb je vragen en je bent in het Sophia voor een stoelmassage laat het me weten ik help je graag verder!

Liefs Scarlett

 

‘ Het voelt voor mij als een passie om mensen te helpen’

Scarlett

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

€ 5,-

€ 10,-

€ 20,-

Anders 

Heeft u vragen, stuur een bericht

11 + 14 =