Sacha de Korte-Huijbregts

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Mijn naam is Sacha de Korte-Huijbregts, al bijna 34 jaar getrouwd met Theo en moeder van een geweldige dochter Rèv. Na de geboorte van Rèv ben ik zzp,er geworden om moederschap en werk te combineren en ben al bijna twintig jaar massagetherapeute. Naast massage en de craniosacraaltherapie is het kontakt met mensen voor mij de kers op de taart; waarom ik nog lang niet wil stoppen ondanks aandringen van mijn man😉. Ik vind het heel fijn om iets te kunnen betekenen voor deze ouders die zo gebukt gaan onder druk en stress. Alle kleine beetjes helpen en ik doe het met veel liefde.

‘ Het contact met mensen, is voor mij, de kers op de taart’

Sacha

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

3 + 14 =