Mildred Vloerbergh

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Ik ben Mildred Vloerbergh, in 1975 geboren in Breda en een trotse (bonus)mama/vriendin in een samengesteld gezinnetje met 4 kinderen en een super leuke man! Wij wonen in het Brabantse Oosterhout, waar ik sinds 2 jaar mijn praktijk “Ikke enzo” voor massage en kindercoaching aan huis heb.

Door mijn Indische achtergrond is massage mij met de paplepel ingegoten; met onze kleine handjes masseerden we hoofden en schouders van mama of tantes, maar we liepen ook met onze mini voetjes al over de rug van papa. Toen ik in 2009 een introductie cursus massage van mijn zusje kado kreeg was ik om! Dit ging me zo goed en zo natuurlijk af! Het besluit om de opleiding tot ontspanningsmasseur te volgen was zo gemaakt en door de jaren tot op de dag van vandaag ben ik meerdere cursussen en opleidingen gaan volgen om zo tot mooie behandelingen te komen.

In 2010 ben ik de opleiding tot kinderyoga docent gaan volgen in Almere. Ik merkte namelijk wat yoga met mezelf deed, maar ook hoe leuk mijn dochter Dana het vond om het te doen en waar het haar allemaal bij hielp. Dit werd de basis voor een idee wat uitgroeide tot een wens: het mogen helpen en begeleiden van kinderen die naast het opgroeien alleen al, nog met bijzaken of andere struggelingen te maken krijgen. Yoga en coaching gaan perfect samen en in 2015 heb ik de opleiding tot allround kindercoach afgerond!

De afgelopen 10, 12 jaar hebben bij mij voor een ontzettende groei en ontwikkeling gezorgd. Acceptatie, keuzes, omarmen en luisteren naar lichaam en mijn koppie hebben me gebracht waar ik nu sta. Sterk en vol passie doorgeven wat ook anderen zoveel kan brengen! Tools en begeleiding voor kinderen zodat ze makkelijker door hun struggles heenkomen en voor volwassenen momenten van rust in het intense leven te geven. Hoe fijn is het om te zien en te voelen hoe stress wegvloeit en rust zijn plekje inneemt. Dankbaar en trots ben ik dan ook om deel uit te mogen maken van het team IanCare4parents om met deze gave die wij allemaal hebben jullie ouders een beetje te verlichten!

 

‘Dankbaar en trots ben ik dan ook om deel uit te mogen maken van het team IanCare4parents.’

Mildred

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

1 + 15 =