Marjolijn Kruse

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Ik ben Marjolijn Kruse, ben 59 jaar en woon samen met mijn man in Almere. Gezamenlijk hebben we 2 dochters en één zoon, en zijn we opa en oma van 4 kleinkinderen 😊

Naast werken en masseren loop ik graag hard, het liefst in de bossen of een mooi duingebied. 

Ik ben van oorsprong verpleegkundige, maar na een aantal jaar in een administratieve functie gerold. Het met mensen werken bleef echter mijn passie en ik speelde al langer met het idee om naast mijn huidige baan iets meer mensgericht te gaan doen. Nadat ik vorig jaar een cursus stoelmassage heb afgerond, heb ik hierin echt mijn draai gevonden.  Ik ben vervolgens met veel enthousiasme me steeds verder aan het ontwikkelen in verschillende vormen van massages en heb ondertussen mijn uren bij de baas kunnen verminderen en een eigen praktijk opgezet. Het geeft enorm veel voldoening om mensen te laten ontspannen om zich zo op weer op te laden.

Sinds begin 2023  geef ik voor de stichting IanCare4Parents stoelmassages aan ouders die in het PMC verblijven. Om, als ze dit willen, even moment voor zichzelf te creëren, heel even afstand nemen of de spieren te ontspannen. Ik vind het heerlijk om te doen en voel me dankbaar dat ik iets voor de ouders kan betekenen.

Marjolijn

‘ Ik vind het heerlijk om te doen en voel me dankbaar dat ik iets voor de ouders kan betekenen.’

Marjolijn

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

8 + 11 =