Judith van der Kaaden

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Mijn naam is Judith van der Kaaden, mama van een heerlijke zoon genaamd Jasper. Als masseur werk ik graag samen met mensen die een passie hebben om anderen te helpen. Vandaar ook dat ik graag mijn steentje bijdraag aan het geweldige team van IanCare4Parents.

Als ouder besef ik me heel goed dat het leven kwetsbaar is. Samen zijn we sterker en kunnen we elkaar steunen wanneer dat nodig is. Geboren in 1970 en al geïnteresseerd in wat een mens maakt tot wie hij/zij is vanaf mijn jeugd.

Door diverse werkzaamheden en levenslessen ben ik in contact gekomen met massages en heb ervaren dat hierin mijn passie ligt..het omgaan en contact maken met mensen, in al hun verscheidenheid en ze te helpen in contact te komen met zichzelf…

Na het volgen van diverse opleidingen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, PuurJuud, waar ik mensen help en begeleid via diverse soorten massages; Oosterse stoelmassage, Westerse stoelmassage, ChiIndO stoelmassage en Zwangerschaps –stoelmassage, Ontspannings massage, Hot Stone massage, adviezen op maat, coaching en energetisch werk.

Een lichaam heeft zoveel te vertellen als we willen luisteren naar waar onze blokkades eigenlijk vandaan komen. In gesprek gaan via massage is waar mijn kracht zit.

Met warme en vriendelijke groet,

Judith

‘ In gesprek gaan via massage is waar mijn kracht zit.’

Judith

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

€ 5,-

€ 10,-

€ 20,-

Anders 

Heeft u vragen, stuur een bericht

11 + 15 =