Jeanette Zwaal-van der Vet

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Ik ben Jeanette en woon in Heinenoord met Jaap en onze zoon Sam, onze dochter Elise woont samen met Arthur en waar wij enorm naar uitkijken is ons eerste kleinkind dat in juni geboren gaat worden. Ik werk als leidster op de peuterspeelzaal waar ik erg van geniet, voor mij is er niets leuker dan te werken met kinderen.

Mijn kennismaking met Iancare4parents was een aantal jaren geleden toen ik als vrijwilligster in het Sophia kinderziekenhuis werkte, ik bracht de zwangere vrouwen naar de masseurs voor de nodige ontspanning. Het voelde van het begin af aan al meteen goed bij het team van Iancare, dus toen zij mij vroegen of ik bij hen gastvrouw wilde worden heb ik daar niet heel lang over na hoeven denken. En het voelt nog steeds heel goed om bij dit warme team van mensen te horen, en dit mooie vrijwilligerswerk te mogen doen.

Ik ben dus gastvrouw, ontvang de ouders en ben er voor een ze, als ze willen praten of juist niet, en maak een verse smoothie klaar voor de ouders die ze na de massage van ons krijgen.

Zelf vind ik het elke keer weer heel mooi om te zien hoe de ouders zich toch heel even aan dit momentje van ontspanning kunnen overgeven, het is voor ons als gastvrouwen zo fijn om te zien hoe ze na de massage zo ontspannen naar buiten komen en zoals sommige zeggen even in een andere wereld zijn.

Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen en als ik een glimlach of een ontspannen gezicht zie dan is mijn dag helemaal goed.

‘ Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen en als ik een glimlach of een ontspannen gezicht zie dan is mijn dag helemaal goed.’

Jeanette

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

3 + 5 =