Jacqueline Tak-Kriek

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

 Ik ben Jacqueline Tak-Kriek, mag binnenkort 56 kaarsjes uitblazen, moeder van 3 prachtige volwassen kinderen en getrouwd met een geweldige man, die sinds kort gastheer is geworden. Dus nu rijden we samen vanuit Bergen op Zoom naar Utrecht ♡︎. 

In het verleden heb ik cursussen gevolgd voor intuïtieve ontwikkeling omdat ik mezelf altijd iets anders voelde. Uiteindelijk blijkt dat altijd je kracht te zijn 🙂 Met m’n handen kan ik diepe ontspanning brengen en wie wil dat vandaag de dag nou niet? We razen maar door het leven heen totdat het lichaam pijn begint te doen en het hoofd draait overuren. Dat mag anders!

Begin 2015 heb ik met veel plezier de opleiding tot holistisch life masseur afgerond aan de Academie voor Holistisch Coachen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd stoelmasseur. De specialisaties massage bij kanker, bij zwangerschap en burn-out heb ik met succes afgerond. En geniet van alle mooie mensen die de weg vinden naar mijn praktijk in Bergen op Zoom en Oosterhout. 

Van 2009 tot 2017 mocht ik vrijwillig mijn steentje bijdragen aan het vervullen van de allerliefste wens van een ziek kind voor Make-A-Wish Nederland. 

Sinds 2015 geef ik voor de stichting IanCare4Parents met veel liefde vrijwillig stoelmassages aan ouders die in het PMC verblijven. 

Ik voel me een enorm bevoorrecht en dankbaar mens dat ik zoveel moois met andere mensen, zoals u, mag beleven. 

‘ Ik voel me een enorm bevoorrecht’

Jacqueline

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

9 + 10 =