Het is alweer een tijdje geleden dat we een berichtje plaatsten. Ook wij mochten, uiteraard vanwege de strenge maatregelen rondom het Corona virus niet naar het Prinses Máxima Centrum. Zeker ook daar is het van groot belang dat er geen ziektekiemen worden gebracht bij de kinderen en/of ouders die het al zwaar genoeg hebben. We wachten op groen licht en hopen vanaf september ons mooie werk daar weer te mogen doen. Want een moment van ontspanning is in stressvolle tijden geen overbodige luxe.
Ondertussen hebben we niet stilgezeten en hebben we onze website eens goed bekeken samen met Everytising makers van reclame in Rotterdam. Dit bureau draagt onze stichting een warm hart toe en heeft op eigen kosten onze website volledig onder handen genomen en daar zijn we erg dankbaar voor en heel erg blij mee. Wat vindt u van ons compleet vernieuwde website?
Binnenkort zullen we ook een afsprakenmodule plaatsen op de website. Zo kunnen ouders straks zelf een afspraak voor een stoelmassage inplannen. Maar daarover later meer.