Het bestuur

 

stichting

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Het bestuur

Hieronder stellen we het bestuur even voor.

Yvonne de groot

Voorzitter

Yvonne de Groot

Mijn naam is Yvonne de Groot en ik woon samen met mijn man Leon in Barendrecht.

Wij hebben 2 kinderen en 2 schoonkinderen, en zijn de trotse opa en oma van een prachtige kleinzoon. Ik werk 3 dagen per week op een financiële administratie als debiteurenbeheerder. In 2014 heb ik samen met Mirelle en Marie de stichting opgericht waar ik voorzitter van ben. Ik ben gediplomeerd stoelmasseur, dus weet wat deze massage kan doen voor de ouders/verzorgers. Helaas heb ik moeten besluiten om te stoppen met masseren, omdat ik meerdere hernia’s heb gekregen waardoor het masseren niet meer kan.

 Ik zet me nu in voor deze mooie stichting als gastvrouw, wat ik een eer vind. Als gastvrouw ontvang ik de ouders en maak een heerlijke gezonde smoothie.

Ook heb ik een luisterend oor als de ouders/verzorgers hun verhaal willen vertellen over de meest moeilijke tijd in hun leven.

Het geeft mij veel voldoening om dit werk te mogen doen met ons mooie team en ik hoop dat we nog heel veel mooie verwenmomenten mogen geven.

Marie Nowee

 Penningmeester

 

 

 

 

Marie Nowee

Mijn naam is Marie Nowee 59 jaar en woon samen met mijn vriend in ‘s- Gravendeel. In mijn dagelijkse leven ben ik HR manager bij een Groothandel in las en snij techniek. Ik weet alles van de financiële administratie en ben trots een bijdrage te leveren aan onze mooie  stichting. Ik heb een dochter en een zoon en ook 2 bonus zonen en ben een trotse oma van een prachtige kleindochter.

Toen ik een aantal jaren geleden ben begonnen met cursussen massage kreeg dit virus mij ook te pakken en heb samen met mijn vriendin en collega Yvonne de Groot vele massage cursussen gedaan en ook mindfulness. De meeste indruk maakte de massage opleiding voor mensen met kanker.

Yvonne (voorzitter IC4p) en ik organiseerde 3 jaar een verwendag voor vrouwen met de diagnose kanker en dat organiseren dat is wat wij goed kunnen. Omdat ik graag maatschappelijk betrokken wil zijn was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en die kwam toen Yvonne mij belde en het verhaal van Mirelle en Ian vertelde. Ik was meteen enthousiast en nog geen half jaar later was de stichting opgerichte en gingen we stoelmassage geven aan ouders in het Sophia kinderziekenhuis.

Ik ben door privé omstandigheden minder gaan masseren maar nog steeds zeer betrokken bij de stichting als penningmeester en gastvouw.

Het mooie om iets te doen voor de ouders en verzorgers is dat indirect ook de kinderen helpt, je ziet een ouder gewoon veranderen na een heerlijke massage. Even aan niks denken. Vele ouders vinden het ook lastig en zeggen dan “ ik ga niet iets leuks doen als mijn kind doodziek is” dat snappen wij en daarom hebben wij  gekozen voor deze laagdrempelige massage over de kleding heen en kunnen ouders direct weer naar hub kindje en telefoon licht onder handbereik.

Ik ben blij en dankbaar dat ik door mijn bijdrage iets moois kan beteken voor andere mensen!

 

Liefs

Marie

 

Jacqueline thijssen

Secretaris

 

Jacqueline Thijssen

Mijn naam is Jacqueline Thijssen en ik woon in Rotterdam met mijn dochter en zoon. Met heel veel plezier werk ik 3 dagen als secretaresse bij een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer- gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Sinds oktober 2015 ben ik ook met heel veel plezier vrijwilligster bij de Stichting Iancare4Parents.

Toen Mirelle in 2016 besloot te stoppen als bestuurslid en vrijwilligster ben ik gevraagd haar plaats in het bestuur als secretaris in te nemen. Mirelle en ik hebben elkaar leren kennen op de afdeling Oncologie in het Sophia waar haar zoon en mijn dochter werden behandeld. Toen Mirelle mij vroeg of ik ook gastvrouw wilde zijn samen met haar, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Als gastvrouw zorg ik voor verse en gezonde smoothies voor de ouders/verzorgers. Ook heb ik een luisterend oor als ouders willen vertellen over de meestal moeilijke en zorgelijke tijd die zij doormaken. Het geeft veel voldoening om deze verwenzorg te mogen geven. Vooral omdat ik als ervaringsdeskundige weet hoe zwaar het is om als ouder dagenlang bij je zieke kind te zijn zonder dat je iets voor je kind kunt doen dan er alleen voor haar of hem te zijn.

Het is heel mooi en ontroerend om te zien wat het doet met ouders / verzorgers die bij ons even een time-out krijgen. Hopelijk kunnen we dit werk nog heel lang blijven doen.

Het Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer  is: RSIN nummer van IC4P : 8540.69.124

Het beloningsbeleid: Het bestuur is onbezoldigd en krijgt uitsluitend een vergoeding voor enkel gemaakte onkosten.

‘Volg je hart, want dat klopt’

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

BEPAAL ZELF UW DONATIE

Heeft u vragen, stuur een bericht

7 + 5 =