Donaties

 

Onze donateurs, bedankt!

Maak een donatie, bepaal zelf het bedrag

Donaties

Vrijwilligers

Donateur uitgelicht

Exxon Mobil

Een tijdje geleden werden we benaderd door een werkneemster van ExxonMobil die onze stichting een warm hart toedraagt.

Bij ExxonMobil is veiligheid enorm belangrijk, zij vinden dat niemand gewond mag raken. Een van de initiatieven om dit te bereiken is, dat er een bedrag aan een goed doel geschonken wordt als er minimaal 3 maanden lang geen ongelukken op de werkvloer plaatsvinden.

Deze keer werd IanCare4Parents uitgekozen. Twee van onze bestuursleden, Marie en Mirelle, hebben inmiddels een cheque van € 5.000 overhandigt gekregen.
We zijn ontzettend blij met dit bedrag dat uiteraard volledig ten goede komt van onze mooie stichting IanCare4Parents.
We spreken onze dank en waardering uit voor ExxonMobil en de medewerkers die niet alleen gezorgd hebben voor een veilige werkomgeving maar ook voor een mooi sponsorbedrag.

Maak ook een donatie, bepaal zelf het bedrag

MAAK ook een donatie, Bepaal zelf het bedrag

Donateur Uitgelicht

Big Apple

Wij ontvangen regelmatig groenten en fruit van de Big Apple om heerlijke gezonde smoothies te maken en andere heerlijkheden voor de ouders van zieke kinderen.

MAAK OOK EEN DONATIE, bepaal zelf het bedrag

€ 12,024 opgehaald

Prinses Maxima Centrum

Missie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Het Prinses Máxima Centrum, een initiatief van ouders van patiënten en kinderoncologen, heeft als missie de overlevingskans en de kwaliteit van leven van kinderen met kanker te vergroten. Nog steeds overlijdt in Nederland één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Dat moet en kan beter. Daarom komt in het Prinses Máxima Centrum alle kinderoncologische zorg én research samen op één locatie. Die bundeling van kennis en expertise van zowel zorg als research is nodig om meer kinderen met kanker te genezen.

Samen voor 100%: vóór kinderen, tégen kanker.

Bedankt donateurs

Giften van zeer betrokken ouders

Stichting Stimular

Personeelsvereniging van Kraamzorg de Eilanden

Rotary

Tafelronde 154 Rhoon

Onze Partners & Sponsers