Peter van Baardwijk

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Ik ben Peter van Baardwijk, een 54 jarige vader van 2 zoons en samen met mijn vrouw wonen wij onder de rook van Rotterdam in het dorp Hendrik-Ido-Ambacht. Ik ben geboren met een afwijking aan mijn netvlies, in beide ogen, waardoor ik nog ongeveer 2% zie.

Tot 2011 ben ik werkzaam geweest, in verschillende functies binnen een internationale handelsonderneming. Dit kon ik echter nier meer volhouden vanwege de achteruitgang van mijn ogen.

In 2012 ben ik gaan revalideren om een aantal dagelijkse dingen te leren doen, zonder daarbij mijn ogen te veel te belasten. Tijdens deze periode kreeg ik te horen dat er een mogelijkheid was, om een opleiding tot sportmasseur te volgen. Ik heb me hiervoor ingeschreven en de opleiding met succes afgerond. Om mij verder te ontwikkelen heb ik inmiddels diverse vervolg cursussen op dit gebied gevolgd, waaronder een cursus stoelmassage.

Ik wil graag op vrijwillige basis een bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij om op die manier in die zelfde maatschappij te kunnen blijven meedraaien, ondanks het feit dat ik niet meer aan het arbeidsproces kan deelnemen. Daarnaast is het mooi om iets voor anderen te kunnen doen. De slogan van de stichting IanCare4Parents:

“U verzorgt een ziek kind…, maar hoe gaat het met u?”

sprak mij dan ook erg aan.

Wij proberen als team, de ouders/ verzorgers een beetje afleiding en aandacht te geven in een voor hen zeer moeilijke periode van hun leven. Ik vind het erg leuk om via stoelmassages een bijdrage te kunnen leveren aan dit team. De verschillende gevolgde massage cursussen komen daarbij mooi van pas, omdat er door stress vaak een hoop spanning in het lichaam zit.

 

‘ Het is heel mooi en dankbaar werk!.’

Peter

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

€ 5,-

€ 10,-

€ 20,-

Anders 

Heeft u vragen, stuur een bericht

8 + 8 =