Margreet Bol

 

Vrijwilliger

ZORG VOOR OUDERS, vanuit het hart

Maak een donatie

Word vrijwilliger

Mijn verhaal

Mijn naam is Margreet Bol, ik woon in Heenvliet met mijn man en dochter van 20 jaar. Ik vind het erg fijn en ben dankbaar dat ik voor Iancare4parents vrijwilligerswerk kan en mag doen. Ik heb altijd als verpleegkundige in Rotterdam gewerkt, maar sinds 2011 ben ik visueel beperkt geraakt.

Nadat ik een aantal maanden heb gerevalideerd om alles anders te leren doen in het leven moest ik ook gaan re-integreren en ben ik de opleiding voor sport masseur gaan volgen. Ik ben hier heel blij mee want masseren kun je immers heel goed op gevoel doen, je hebt daar je ogen niet voor nodig. Ik doe voornamelijk vrijwilligerswerk met het masseren, sportevenementen zoals triatlon en Nijmeegse vierdaagse. Ook geef ik massages aan bewoners in een verpleeghuis. 

Dat ik voor Iancare4parents mag masseren geeft mij een goed gevoel omdat ik hierdoor de ouders en/of verzorgers een stukje ontspanning kan geven wat erg belangrijk is in moeilijke tijden. Al twee jaar ben ik heel blij met mijn blindengeleidehond Chubby, hij helpt mij veilig van A naar B.

‘ Ik vind het erg fijn en ben dankbaar dat ik voor Iancare4parents vrijwilligerswerk kan en mag doen.’

Margreet

Onze Partners & Sponsers

Doneer vandaag nog

volg uw hart, want dat klopt

€ 5,-

€ 10,-

€ 20,-

Anders 

Heeft u vragen, stuur een bericht

7 + 8 =